Bo på Antjärns camping i Härnösand

Antjärns camping är en mysig liten familjecamping åtta km söder om Härnösand. Här bor ni naturnära samtidigt som campingplatsen endast ligger 200 meter ifrån E4an och är mycket lättåtkomlig.

Här kan du bo både i egen husbil eller husvagn, tält eller i någon av stugorna. Stugorna fanns i flera olika standarder, där den enklaste endast kostar 430 kronor per natt och rymmer fyra personer. Alla bekvämligheter hittar du i närliggande servicehus.

Turista i Härnösand med omnejd

Även om Antjärns camping är en mycket enkel campingplats finns det mycket spännande att utforska i närheten, speciellt om naturliv lockar dig. År 2020 blev Härnösand faktiskt utsedd till Sverige tredje bästa sommarstad och här finns mycket att upptäcka för både stora och små.

Du tar dig enkelt med bil in till Härnösand från Antjärns camping på endast cirka 10 minuter. Vill du lämna kvar bilen på campingen tar du en kort promenad på cirka 5 minuter för att komma till bussen som tar dig raka vägen in till stan.

Högakustenbron

Högakustenbron är en plats alla svenskar borde ha sett åtminstone en gång under sin livstid. Den välkända bron ligger endast cirka 30 minuters bilfärd ifrån Antjärns camping. Bron är en hängbro och är den bron i Sverige som har längst brospann, och innan Öresundsbron byggdes var pylonerna Sveriges högsta byggnadsverk.

Vandra i vackra naturområden

Antjärns camping är en perfekt utgångplats för dig som vill vandra och uppleva vackra naturområden runt Härnösand. Vill du ha lite mer spänning under din vandring är ett tips att upptäcka någon eller några av de 18 grottorna som finns i närheten av Härnösand.

Gillar du vatten finns här gott om fiske och andra vattenaktiviteter, som exempelvis kajakpaddling.

Ät och drick gott

Härnösand en av många städer i Sverige som verkligen vaknar till liv under sommaren. Gillar du att äta och dricka gott och har ett stort utbud av restauranger och barer

Restaurangerna Vägg i vägg och Brygghuset finns med i The White Guide och är väl värde ett besök om du uppskattar riktigt bra mat. Är du i stället en ölfantast kanske någon av de många mikrobryggerierna är något för dig.

Läs gärna om camping på Gotland och Västervik camping om du letar efter platser neråt i Sverige som är mycket levande under sommaren.