Aktiviteter

Möllstorps Camping är det perfekta utgångsläget för utflykter både på Öland och i Kalmar. 

Från oss har du gångavstånd till Ölands Djur & Nöjespark. Promenerar gör du också lätt in till Färjestaden där du bland annat hittar Ölands Köpstad, Paradisverkstan, mysiga Hamnplan med restauranger, butiker och mycket mer.

Vår aktivitetskalender för sommarens program hittar du här >>

 

Äventyrsgolf

Vi är stolta över vår vackra golfbana. I år har vi rustat upp banan ordentligt och vi har fått ny uppfräschning av vår fantastiska bana. Kanske blir det du som slår vårt banrekord i sommar?

Klubbor hyr du i receptionen.

 

Underhållning

Under högsäsong har vi flera gånger i veckan underhållning för alla åldrar på scenen vid vår uteservering. Det är bland annat cirkusskola, trollerishow, barnklubb, karaoke, musikquiz och trubadur mm. Vissa kvällar är vår lotterikiosk öppen - kanske är det du som vinner högsta vinsten?

Vad som händer under just din vistelse hos oss kan du se på anslag runt om på campingen eller i sommarkalendern

 

Bad

På vår långa strand ligger du skönt på gräsmatta med möjlighet till vindskydd bakom häckar och buskar.

Vid stranden finns två badbryggor, en i sten där du lätt kan gå ner i det långgrunda vattnet. Det finns även en flytbrygga som gör att du kommer ut på djupare vatten och kan dyka.

I glasskiosken hittar du glass i stora lass!Sitt och mjut på terassen intill kiosken. Där kan du njuta av allt som glasskiosken har att erbjuda tex. nybryggt kaffe, kalla drycker, godis, chips, pannkakor & pizza.

På stranden hittar du en grillplats och lekplatser. Vid lekplatsen vid stranden finns mycket kul för barnen. Gungor, rutchkanan, klätterställning, gungbräda, snurrkopp och klättra i nät.  

I närheten hittar du även vår fantastiska populära hoppkudde.

Passar stora som små! Hoppa på!

 

Lek

Hos oss tivs både stora och små. 
Lekpark, fotbollsplan, hoppkudde och trampbilar gör barnen glada.

Relaterat

Brorestaurangen
Brorestaurangen

Brorestaurangen